Gradiali

Naujieji metai | Steponas Januška x Aurimas Cibulskas

 

Kviečiame į 2025-uosius metus žengti drauge!

Naujųjų gyvatės metų išvakarės, Anykščių gamtos apsuptyje įsikūrusiame „Gradiali-Anykščiai“, laukia ypatingos. Čia, židinio jaukumu nušviestoje salėje, svečius linksmins legendinės muzikos grupės „Studija” žvaigždė – Steponas Januška, į šokių aikštelę kvies DJ muzika, o nuobodžiauti viso vakaro metu neleis charizmatiškasis renginių vedėjas Aurimas Cibulskas.

Daugiau informacijos apie programą:

Atlikėjas – Steponas Januška
Vakaro vedėjas – Aurimas Cibulskas
DJ
Šventinė vakarienė
+ DOVANOS
– šventinis fejerverkas bei šampano taurė

 

Vakaro vedėjas

Charizmatiškasis Aurimas Cibulskas – legendinės „Trijų karalių“ komandos atstovas, savo vedamų švenčių svečius žavintis ne tik iškalba, tačiau ir elegantiškumu bei gebėjimu aplink save sukurti nepamirštamą atmosferą! Puiki publikos nuotaika – vizitinė Aurimo kortelė, kuri į šventinį Naujųjų metų vakarą įneš dar daugiau juoko, magijos ir netikėtų situacijų!

Muzikinė programa

Legendinės muzikos grupės „Studija” žvaigždė – Steponas Januška, Naujųjų metų vakaro publikai padovanos populiariausias, iki sielos gelmių pažįstamas grupės dainas: „Daina draugams“, „Geležinė meilė“, „Spindulys“, „Vaikystė“, „Meilės bliuzas“, „Jūra“ ir kt. Vakaro metu, svečiai mėgausis ne tik įspūdingu S. Januškos balso tembru ir jo dovanojama muzika, tačiau ir DJ ritmais, kurie į šokių aikštelę toliau švęsti Naujuosius metus kvies net ir po vidurnakčio dūžių.

Vakarienė

Šventės svečius pasitiksime su putojančio šampano taure, kuri padės sukurti šventinę nuotaiką. Vėliau lauks gurmaniška trijų patiekalų vakarienė.

Bilietų kaina:

Galioja renkantis apgyvendinimą 2  naktims dviems asmenims, nurodytomis datomis: 12.30-01.01 arba 12.31-01.02. Į kainą įskaičiuoti ir bilietai į šventinę Naujųjų metų programą. Renginio pradžia: 19:00

* Papildomam asmeniui nuo 16 metų – 230 Eur.

** Vėlyvas išvykimas – iki 17:00.


Programos kaina be nakvynės
:


Rezervuokite įsimintiną Naujųjų metų sutikimą jau dabar:

El. paštu: anyksciai@gradiali.com
Tel.: +370 614 00090